11 Kasım 2009 Çarşamba

Enterasys S-Series Switchleri


Enterasys  hızlı ağ yapısını S-Series ile makul fiyata çekiyor.

Dünyanın tanınmış ağ teknolojileri firmalarından Enterasys Türkiye’de gerçekleştirdiği bir toplantı ile S-Series Switchlerini tanıttı. Yüksek hızlarda veri transferine ihtiyaç duyan firmalara yönelik ekonomik çözümler anlatılırken, uzaya giden ilk network ağını yaratan teknolojiden bahsedildi.

Şirketlere hizmet tabanlı ağ donanım ve yazılım hizmeti veren Enterasys, Türkiye’de ilk defa ekonomik olarak firmalara sunulan S-Series’i tanıttı. Dünyada 70’den fazla ülkede proje gerçekleştirmiş firma, yeni projelerini ve ürün portföyünü 11 Kasım tarihinde gerçekleştirdiği bir toplantı ile duyurdu.
www.veteknoloji.com
Enterasys Networks Bölge Direktörü Tarkan Süalp ve Teknik Destek Müdürü Tolga Örtül’ün konuşmacı olarak yer aldığı basın toplantısında S-Series’in firmalara sağladığı yararlar üzerinde duruldu.
Kurumsal ağlar için Switch serisi olan S-Series, firmalara büyük avantajlar sağlıyor. Güvenli ve hızlı bir ortamda veri, ses ve video trafiğini yönetmek isteyen, ve bunu makul fiyatlara projelendirmeyi arzulayan kurumlar için optimize edilen S-Series, veri merkezi enerji giderlerini de aşağı çekiyor. Ürün ailesi en zorlu koşullarda bile yüksek performans elde edilebilen araçlardan oluşuyor. Gerekmeyen noktalarda enerji tasarrufu da sağlayan S-Series, operasyon giderlerinde de firmaların lehine bir durum oluşturuyor.
Enterasys, bu ürün ailesini altı temel noktada optimize etti. Bunlar sırasıyla; Kapasite, işlevsellik, güvenlik, doğayı koruma, esneklik ve sanallaştırma. Hatasız ve kayıpsız olarak 1.2 Tbps hızı firmalara sunan Enterasys, bu trafiğin yapılanmasını ve kullanıcılara en doğru şekilde yansımasının üzerinde duruyor.
Pazarda yer alan diğer alternatiflere göre yüzde 90’a varan enerji tasarrufu sağlayan S-Series, hem soğutma hem de toplam enerji giderini aşağı çekmektedir. Enterasys, özellikle depolanan verilerin ağ üzerindeki trafiği ve video akışı konusunda yıllara dayanan tecrübeye sahip bir firma olarak tanımlanıyor.
Toplantıda konu hakkında konuşan Enterasys Networks Bölge Direktörü Tarkan Süalp, şunları belirtti, “Küresel krizin etkilerini üzerinden atmaya çalışan firmalar giderek daha doğru yatırımlar yapmak zorunda kalıyor. Güvenli ve hızlı bir ağ artık her boyuttaki firmanın olmazsa olmazı niteliğinde. Küçük ölçekli firmalar için sorunsuz bir çözüm en öncelikli tercih olurken, büyük ölçekli firmalar için ise enerji ve soğutma maliyetleri gibi sorunların aşılması gerekmektedir. Enterasys’in S-Series Switch ürün ailesi bu ihtiyaçları karşılamakta, firmaların teknolojik altyapılarını oluşturmaktadır.”

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Teknoloji ve Bilim Haberleri | Sürekli Güncel, Chip, veteknoloji, yenibu, İlginç. Design by Wpthemedesigner. Converted To Blogger Template By Anshul Tested by Blogger Templates.